За нас | HippoTaxi

КОИ СМЕ НИЕ

Ние сме таксиметрова компания Hippo Taxi!

Екипът ни, дръзнал да създаде нещо ново и нужно за нашия град, е млад, ентусиазиран, притежаващ високи професионални знания и умения. Стараем се да мислим иновативно, съвременно, търсим решения, които в най-голяма степен да отговарят на нуждите на гражданите и гостите на гр. Варна.

Морската столица на България – нашата Варна, трябва да расте и да се развива. За да стане това трябват съвременни решения, водещи до по-добро качество на живот на съгражданите във всички области. Това ще стане чрез по-качествена работа и по-добри продукти и услуги, създадени от всички Нас. По-добрите таксиметрови услуги безспорно имат принос за по-добър живот. Можем да споделим, че искаме да се чувстваме част от развитието и част от успеха на града ни. Търсим свобода, уважение, възможности за реализиране на идеи и решения и повече успех в стремежа да живеем по-добре. Работата ни да води до по-добър живот на всички Варненци. Желаем услугите ни да са качествени и разпознаваеми, варненци да са все по-доволни, а гостите на града ни все повече

Съзнаваме, че таксиметровите услуги, ползвани от граждани и гости са част от визитката на всеки град. Горди сме, че работим и създаваме нещо ново в тази област.

Благодарим Ви за доверието!

icon

Плати с карта

Платете бързо и лесно с карта, безконтактно или с телефон. Hippo Taxi се грижи за вашето удобство с любезен шофьор, чиста кола и разнообразни методи за плащане.

icon

НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ 24/7

Всекидневен превоз от и до работа, училище, университет. След късно пийване вечер. Ранна сутрешна среща. Разходка до центъра. На пазаруване в МОЛА. Накъдето и да сте тръгнали, разчитайте на Hippo Taxi да Ви откара.

icon

БЕЗ НУЖДА ОТ ОБАЖДАНЕ НА ОПЕРАТОР

Сами избирате Вашата дестинация без да е нужно да обяснявате къде се намирате. Онлайн поръчвате Hippo Taxi и дори ако не знаете къде се намирате, се възползвайте от GPS позиционирането на Вашия смартфон.

icon

БЕЗ НЕИЗВЕСТНИ ИЛИ НЕПРИЯТНИ ИЗНЕНАДИ

Проследявате в реално време подробна информация за Вашето Hippo Taxi, каква е позицията му и кога ще бъде при Вас, за да е точно там когато Ви трябва.

icon

Безопасност и сигурност

Всички наши автомобили се охраняват от СОТ и са оборудвани с панкк бутон, както за да осигурят сигурност и спокойствие на нашите клиенти.

НАШИЯТ АВТОПАРК

Всички наши автомобили са оборудвани с модерна GPS – система, позволяваща най-бързо локализиране и автоматично изпращане на конкретната заявка до най-близкия автомобил. Всички превозни средства са задължени редовно да се почистват и поддържат, оборудвани са с функционираща климатична система, комплект за първа помощ, пожарогасител и всички задължителни предпазни средства.

Декларираме, че автомобилите отговарят изцяло на действащата в Република България нормативна уредба и са шофирани от правоспособни водачи, притежаващи всички необходими документи, съгласно законовите разпоредби.

Водачите винаги носят изрядно облекло и са в приветлив вид през работно време, поздравяват клиентите при качване и слизане от автомобила, съобразяват се с техните предпочитания за маршрут, вид и сила на музиката, както и оказват помощ при товарене и разтоварване на багажа.

Внедрили сме също и автоматизирана мониторинг система за контрол върху коректността на сметката на всеки един курс, за да гарантираме на Вас, нашите клиенти, коректността на услугата, която Ви предлагаме.

 

ЦЕНИ ЗА ТАКСИМЕТРОВ ТРАНСПОРТ ГР.ВАРНА

Тарифа Дневна (06:00-22:00) Нощна (22:00-06:00)
Цена за 1 км. пробег 1.30 лв. 1.50 лв.
Цена за повикване 0.00 лв. 0.00 лв.
Първоначална такса 2.60 лв. 3.00 лв.
Цена за 1 мин. престой 0.35 лв. 0.45 лв.