HIPPO TAXI ЕКСКЛУЗИВНО ЗА ВАРНА | HippoTaxi

HIPPO TAXI ЕКСКЛУЗИВНО ЗА ВАРНА

Плаза

След страхотното парти в PLAZA си хванете Hippo Taxi директно от входа! За едно приятно и безопасно прибиране!

Морска гара

ПОРТ ВАРНА е идеалното място за разходка, вечеря или нощна забава с приятели. А ние от Hippo Taxi ще ви очакваме ексклузивно, за да ви приберем бързо, лесно и безопасно!

МБАЛ "Св. Анна"

От 1-ви Май 2024 г., Hippo Taxi е Вашият надежден партньор за транспорт от и до Окръжна болница, МБАЛ “Св. Анна”, за да Ви осигури комфортно и безпроблемно прибиране.

Автогара

Не се разхождайте с тежки куфари и не губете време да чакате - хванете Hippo Taxi директно от двора на Автогара Варна! За едно бързо, лесно и приятно пътуване до желаната дестинация! С цел подобряване на услугите ни и по добра достъпност на нашите клиенти, от 1 септември 2016 г. Hippo Taxi е изключителен и официален превозвач на Автогара Варна. Без нужда от повикване на кола или разхождане с тежките багажи. Нашите автомобили можете да наемете директно от двора на Автогара Варна, като така си спестявате време и пари.

СПЕСТЕТЕ 3 лв!

Спестявате също и ако поръчате Hippo Taxi да Ви откара и до автогара, ние можем да разтоварим вашите куфари до самия автобус, без заплащане на такса вход на територията на автогарата.

ЦЕНИ ЗА ТАКСИМЕТРОВ ТРАНСПОРТ ГР.ВАРНА

Тарифа Дневна (06:00-22:00) Нощна (22:00-06:00)
Цена за 1 км. пробег 1.30 лв. 1.50 лв.
Цена за повикване 0.00 лв. 0.00 лв.
Първоначална такса 2.60 лв. 3.00 лв.
Цена за 1 мин. престой 0.35 лв. 0.45 лв.