Блог | HippoTaxi
Hippo Taxi & myPOS

Hippo Taxi & myPOS

26.05.2023

Платете бързо и лесно с карта, безконтактно или с телефон. Hippo Taxi се грижи за вашето удобство с любезен шофьор, чиста кола и разнообразни методи за плащане.

Таксиметровата индустрия оперира в една от най-динамичните бизнес среди в цял свят. Подсигуряването на безопасността на клиентите и бързото изпълнение на услугата са главните приоритети за таксиметровите компании. Разпространението на плащания с карта и безконтактни плащания през последните години остават на заден план в таксиметровите услуги, което води до неудобство в определени ситуации.

 

Стараем се да мислим иновативно, съвременно, търсим решения, които в най-голяма степен да отговарят на нуждите на гражданите и гостите на гр. Варна.

Стараем се да мислим иновативно, съвременно, търсим решения, които в най-голяма степен да отговарят на нуждите на гражданите и гостите на гр. Варна.

В търсене на по-добри и по-качествени таксиметрови услуги, Hippo Taxi, в партньорство с myPOS, започна интеграция на Pos терминали в таксиметровите автомобили. Така ще предложим на клиентите си повече опции за плащане и отлично клиентско обслужване. Интеграция на myPOS терминалите ще добави към портфолиото ни от услуги и възможността за заплащане на таксиметрови услуги посредством карти с чип, безконтактни карти и електронни разплащания, като се поддържат възможно най – използваните картови издатели и електронни портфейли като Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, American express, Leu Pay Wallet, Apple Pay, Android Pay, A1 Wallet.



 

Платете бързо и лесно с карта, безконтактно или с телефон. Hippo Taxi се грижи за вашето удобство с любезен шофьор, чиста кола и разнообразни методи за плащане. Доверете се на Hippo Taxi за едно приятно и удобно пътуване до вашата желана дестинация, а ние ще ви предложим бързина, сигурност и разнообразни методи за плащане! За да можете да се възползвате от електронни разплащания, потърсете маркираните автомобили.

Платете бързо и лесно с карта, безконтактно или с телефон. Hippo Taxi се грижи за вашето удобство с любезен шофьор, чиста кола и разнообразни методи за плащане. Доверете се на Hippo Taxi за едно приятно и удобно пътуване до вашата желана дестинация, а ние ще ви предложим бързина, сигурност и разнообразни методи за плащане! За да можете да се възползвате от електронни разплащания, потърсете маркираните автомобили. В момента процесите по интеграция все още продължават поетапно и се надяваме в най-кратки срокове да можем да предоставим услугата във възможно най -много автомобили и на възможно най-много клиенти.