Hippo Taxi е на един клик разстояние.

Поръчката на такси онлайн през платформата на Hippo Taxi е напълно безплатен и иновативен начин да поръчате своето такси. Изключително удобен и атрактивен начин подходящ за всеки клиент желаещ да проследи в реално време поръчаното такси.

Без неизвестни

Проследявате в реално време подробна информация за Вашето Хипо такси, каква е позицията му и кога ще бъде при Вас, за да е точно там когато Ви трябва. Сами избирате Вашата дестинация без да е нужно да обяснявате къде се намирате.

История на вашите поръчки

Онлайн поръчвате Hippo Taxi и дори ако не знаете къде се намирате се възползвайте от GPS позиционирането на Вашият смартфон. Имате достъп до история за Вашите поръчки за такси, изминати километри, време.

Мобилни устройства

Страницата на Hippo Taxi е оптимизирана за Вашият смартфон, таблет и всяко друго устройство, което използва iOS, Android, или Windows. Hippotaxi.bg използва така наречената Responsive (адаптивен) дизайн, което му позволява да се адаптира сам към големината на екрана на устройството. Използването на респонсив дизайн за уеб страници е с цел оптимален, добре изглеждащ и удобен вид, подходящ за различни устройства. Някои от най-големите web специалисти вярват, че Responsive технологията ще замени в бъдещето мобилните приложения и ще премахне изцяло нуждата от тях. Ако устройството Ви не се поддържа или не изглежда добре сайта на него, молим да ни съобщите в секцията за контакт, като упоменете точно модела на Вашето Устройство.

Поръчай такси онлайн от Hippo Taxi

КАК ДА ИНСТАЛИРАТЕ ИКОНА НА HIPPOTAXI НА ЕКРАНА НА МОБИЛНОТО СИ УСТРОЙСТВО.

За да създадете икона на HippoTaxi.bg на екрана на своя смартфон, таблет и т.н влезте със своя браузър в страницата ни www.hippotaxi.bg. След това натиснете бутона за опции и посочете "Add shortcut to home" или "Add to homescreen" или "Добавяне към началния екран".
След което от изкачащия прозорец променете името на иконата и потвърдете.
Вече имате иконка за услугата на екрана на вашето мобилно устройство и Hippo ще бъде само на един клик разстояние

Поръчай такси онлайн от Hippo Taxi
Поръчай такси онлайн от Hippo Taxi
Поръчай такси онлайн от Hippo Taxi