Платете бързо и лесно с карта, безконтактно или с телефон. Hippo Taxi се грижи за вашето удобство с любезен шофьор, чиста кола и разнообразни методи за плащане.

Таксиметровата индустрия оперира в една от най-динамичните бизнес среди в цял свят. Подсигуряването на безопасността на клиентите и бързото изпълнение на услугата са главните приоритети за таксиметровите компании. Разпространението на плащания с карта и безконтактни плащания през последните години остават на заден план в таксиметровите услуги, което води до неудобство в определени ситуации.

Разнообразни методи за плащане са вече налични в Hippo Taxi! Ние предлагаме бързина, удобство и отлично клиентско обслужване!


Стараем се да мислим иновативно, съвременно, търсим решения, които в най-голяма степен да отговарят на нуждите на гражданите и гостите на гр. Варна.

В търсене на по-добри и по качествени таксиметрови услуги, Hippo Taxi, в партньорство с myPos, започна интеграция на Pos терминали в таксиметровите автомобили. Така ще предложим клиентите си повече опции за плащане и отлично клиентско обслужване. Интеграция на myPos терминалите ще добави към портфолиото  ни от услуги и възможността за заплащане на таксиметрови услуги посредством, карти с чип, безконтактни карти и електронни разплащания, като се поддържат възможно най – използваните картови издатели и електронни портфейли, като Visa, Visa Electron, V Pay, MasterCard, Maestro, American express, Leu Pay Wallet, Apple Pay, Android Pay, A1 Wallet.

Hippo Taxi & myPOS
Платете бързо и лесно с карта, безконтактно или с телефон. Hippo Taxi се грижи за вашето удобство с любезен шофьор, чиста кола и разнообразни методи за плащане.

Доверете се на Hippo Taxi за едно приятно и удобно пътуване до вашата желана дестинация, а ние ще ви предложим бързина, сигурност и разнообразни методи за плащане! За да можете да  се възползвате от електронни разплащания потърсете маркираните автомобили.

В момента процесите по интеграция все още продължават поетапно  и се надяваме в най кратки срокове да можем да предоставим услугата във възможно най -много автомобили и на възможно най-много клиенти.