Глобални условия за всички оферти Hippo club

Следните условия са валидни за всички оферти:

Стойноста на ваучера се заплаща на касата на партньора предоставящ офертата – При използване на издадения ваучер за оферта с отстъпка, стойноста му се заплаща в брой или с карта на касата в обекта на партньора предоставил офертата. Ако се направи по-висока сметка от номинала на офертата или допълнителна консумация на услуги, трябва да се доплати. А ако консумираната стойност е по-малка от номинала на офертата, не се връща ресто.

Не може да се комбинира с други промоции – Ползваната отстъпка чрез офертата не може да се комбинира с други промоции, отстъпки или ваучери (освен ако не е посочено друго за конкретната оферта).

Ваучерът се ползва в рамките на едно посещение – Ваучерът се използва еднократно, не важи за повече от едно посещение (освен ако не е посочено друго за конкретната оферта).


Посещението се съобразява със заетостта на фирмата – Посещението в обекта се съобразява с работното време, капацитета за обслужване на клиенти и моментната заетост на фирмата, както и при поставено условие за предварителна резервация.


При неявяване на направена резервация, ваучерът за отстъпка се анулира – Ако направиш резервация, но не се явиш в уговорената дата и час, ваучерът се счита за невалиден и отстъпката за него както и използваните клубни точки за издаването му се губят.