Стани партньор

 • Какво представлява “Hippo Club” за крайния клиент?

Hippo club e платформа, където всички настоящи клиенти на Hippo Taxi могат да открият разнообразие от специални предложения, атрактивни отстъпки и ексклузивни цени, предназначени изцяло за потребителите на таксиметрови услуги на Hippo taxi. След кратка регистрация в платформата всеки клиент започва да натрупва точки за всяка своя поръчка на такси. Събраните точки има възможност да разменя за ваучери за различни оферти на преференциални цени. Повече информация за правилата за ползване на от крайните клиенти можете да прочете на адрес https://hippotaxi.bg/club/global-terms/ и https://hippotaxi.bg/club/terms/

 • Какво представлява “Hippo Club” за корпоративните ни партньори?

Hippo club e иновативна онлайн платформа за споделяне на клиентопоток без реална инвестиция!

Чрез Hippo club Ви предоставяме възможност да рекламирате Вашият бизнес като предоставите на нашите крайни клиенти възможността да се възползват от Вашите оферти с Ексклузивната отстъпка, като по този начин да представите себе си пред нови клиенти.

Ексклузивната отстъпка, която предлагате чрез Hippo Club, е инвестиция в нови клиенти, използвана като инструмент за промотиране на Вашия бизнес, тя Ви гарантира реални потребители, които ще опитат услугите Ви. И разбира се, ако бъдат удовлетворени, част от тях се превръщат в лоялни клиенти.

Вие ще имате възможността и свободата сами да определяте ексклузивната отстъпка, количеството на предоставените ваучери, както и условията за ползване на Вашите оферти.

Вие ще имате собствен партньорски панел, чрез който да виждате всички издадени ваучери на крайни клиенти както и функционалност да отбелязвате вече използваните ваучери.

 • Какво печелите?

Печелите нови клиенти и възможности да рекламирате вашият бизнес.

Потребителите, закупили промоционалната Ви оферта, при посещението си в обекта обикновенно запуват допълнителни продукти и правят допълнителна консумация – на регулярни цени.

Подобряване на ефективността при запълване на свободен капацитет и по-слаби дни.

Публикуването на оферти в Hippo club е подходящо както за всички сфери на масовите потребителски услуги, така и при продажба на стока.

 • Как се извършват плащанията по офертите?

Крайният клиент заявил оферта, чрез Hippo club заплаща нейната стойност директно на Вас, чрез начините на плащане които предоставяте на своите клиенти.

 • Каква е нашата роля?

Ние изградихме онлайн платформата Hippo club, и се ангажираме с последващото и администриране и поддръжка. Ще се грижим за рекламни кампании, целящи популяризирането на платформата сред жителите и гостите на гр. Варна, чрез наши канали и платени реклами в социалните медии и др. Осигуряваме Ви информация и помощ при възникнали въпроси от Ваша страна.

 • Какво ще Ви струва да се включите с оферта в Hippo club?

Публикуването на оферти в платформата за Вас като наши иновативни бизнес партньори е напълно безплатно. Ексклузивната отстъпка, която предлагате чрез Hippo club, е единствената инвестиция от Ваша страна.

Желаете да се включите? Попълнете анкетата и наш представител ще се свърже с Вас и ще отговори на всичките Ви въпроси!

  Вашето име *

  Вашият Имейл *

  Телефон за връзка

  Опишете накратко каква е вашата дейност и от какъв тип оферти можете да предоставите.


  С изпращнето на този формуляр Вие се съгласявате да съхраняваме и обработваме попълнените от Вас данни.