Какво е Hippo Club

Какво е Hippo Club

Hippo club e платформа, където всички настоящи клиенти на Hippo Taxi могат да открият разнообразие от специални предложения, атрактивни отстъпки и ексклузивни цени, предназначени изцяло за потребителите на таксиметрови услуги на Hippo taxi.

Как да участвам?

След кратка регистрация в платформата всеки клиент започва да натрупва точки за всяка своя поръчка на такси. Важно условие е при регистрацията да бъде посочен телефонният номер от който се правят поръчки, чрез някой от нашите методи за поръчка на такси!

Колко точки получавам за всяка поръчка?

За всяка успешно направена поръчка през който и да е от нашите канали за поръчка без значение по телефона или онлайн получавате 5 точки.

При плащане на вече заявена поръчка заплатите курса си с карта на нашите ПОС терминали получавате допълнителни 5 точки бонус.

Какво получавам за събраните точки?

Събраните точки във вашият акаунт можете да размените за ваучери за различни оферти на преференциални цени предоставени от нашите партньори. Регистрирай се сега и започни да събираш точки със всяко свое пътуване. Разгледай офертите и побързай защото са валидни за определен период и до изчерпване на количествата.

Повече информация за глобалните условия и правилата за ползване можете да прочете на адрес https://hippotaxi.bg/club/global-terms/ и https://hippotaxi.bg/club/terms/